De slaapkamer van uw dromen


Heeft u uw zinnen gezet op een nieuwe slaapkamer en wil u tegelijk extra opbergruimte creëren? Samen met u bekijken we alle mogelijkheden. Van bed over kasten tot verlichting en multimedia, geen detail wordt uit het oog verloren!

Het voordeel met een maatwerk slaapkamer van Schrijnwerken Steylaerts? De beschikbare ruimte optimaal en in stijl benutten!

Deuren van de vloer tot tegen het plafond, verdoken verlichting, op afstand bedienbare garderobeliften voor zeer hoge plafonds, … Noem maar op, vrijwel alles is mogelijk.

Ik kom vrijblijvend bij u thuis langs en we kiezen samen uit de vele opties die mogelijk zijn in de context van uw interieur én uiteraard rekening houdend met het budget dat u voor uw slaapkamer reserveerde.

Samen garanderen we door goed overleg, de juiste keuzes en een kwaliteitsvolle afwerking een jarenlang genot van uw nieuwe slaapkamer!

Enkele voorbeelden van onze slaapkamers …

Tips voor uw nieuwe slaapkamer

Wij maken uw nieuwe slaapkamer helemaal op uw maat: eventueel met wandkasten en boekenkasten, nachtkastjes en onderbedlades, een TV-meubel, geïntegreerde dressing, … Kortom, alles wat u nodig hebt om optimaal te ontspannen na een lange dag.

Enkele tips:

  • Denk na over geïntegreerde en dimbare verlichting
  • Laat de indeling zorgen voor een rustgevende uitstraling
  • Beperkte ruimte? Maak dan optimaal gebruik van geïntegreerde kasten en lades